Osobní zkušenost

Dobrý den,
Vítám Vás na stránkách manuka-med.cz. Jako jeden z majitelů firmy Prolife s.r.o jsem se po dlouhém váhaní rozhodla napsat tento příspěvek a podělit se tak s Vámi o zkušenost s užíváním Manukového medu UMF. Předem podotýkám, že v žádném případě nejde o pokus o reklamu, a zvláště pak ne o lékařskou radu. Jde o ryze osobní zkušenost pramenící z diagnózy folikulární lymfomy a následné chemoterapie.
Moje léčení se sestávalo ze šesti chemoterapií RCV-P a následnými nepříjemnými následky jako poruchy zažívání, nespavosti, neustálou únavou atd. Jedním z nejúčinnějších pomocníků v těchto situacích byl manukový med o „síle“ UMF20+. Med jsem začala užívat za po poradě s hematologem, který mi ale nejdříve vysvětlil, že med jako takový užívat při chemoterapii nelze, protože tepelně nezpracovaný med může obsahovat enzymy a ty by mohly mít nežádoucí účinky. Manukový med UMF 20+ je ale při zpracování zahřátý na 40 stupňů a tím se zničí enzymy, ale uchová se (a dokonce i zvýší) jeho antibakteriální potenciál.
Protože mám díky rodinné tradici velmi blízko k medu a medařství, zkusila jsem manukový med UMF 20+. Nejdříve ve velmi malých dávkách, které jsem postupně dle potřeby navyšovala za na tři čajové lžičky denně. Výsledek byl překvapující. Zažívací problémy se usadily, spánek se začal dostavovat a celková psychika se zlepšila.
Moje zkušenost je samozřejmě velmi individuální, ale byla velmi pozitivní, a to je důvod proč ji s Vámi sdílím. Diagnóza rakoviny není jednoduché sousto a každá, byť i malá rada pomůže. Znovu ale opakuji: nejde o lékařskou radu ani o prohlášení, ze manukový med léčí rakovinu.  Jde jen o individuální poznatky, které chci sdílet s lidmi podobně postiženými.

Doprava GEIS zdarma nad 5 000 Kč

Zavolejte nám: +420 773 252 633